Cele mai bune sucuri pentru rinichi si circulatia sanguina

Cele mai sanatoase si mai bune obiceiuri alimentare sunt cele care te ajuta sa ai cea mai buna stare de sanatate, mai ales in ceea ce priveste rinichii si curculatia sanguina. Un lucru esential cu alte cuvinte.

Deci daca vei evita sedentarismul, fumatul, zaharul, sarea si daca vei adopta o alimentatie echilibrata fara grasimi saturate iti vei face numai bine. Nu uita ca natura iti vine si ea in ajutor si iti ofera cele mai delicioase sucuri naturale delicioase care te ajuta sa iti purifici rinichii pentru ca acestia sa purifice mai bine sangele, sa stimulezi echilibrul interior si sa te bucuri de o mai buna circulatie sanguina. Fructele si legumele sunt pline de nutrienti adaptati care te ajuta foarte mult daca ii consumi in mod regulat. Iei notite?

Sucul de morcovi, de lamaie si de castravete. Pentru a stimula circulatia sanguina, pentru a purifica toxinele si pentru a optimiza starea de sanatate a rinichilor, ai nevoie de alimente diuretice foarte bogate in antioxidanti. Morcovii alaturi de castravete si de lamaie te vor ajuta sa iti alcalinizezi organismul si sa elimini elementele nocive care au tendinta de a te face sa te imbolnavesti si sa iti reglezi in acelasi timp presiunea arteriala. Acest suc iti va intari si sistemul imunitar si iti va furniza antioxidantii de care au nevoie circulatia sanguina.

Sucul de lamaie si de pepene rosu. Acest suc pe baza de lamaie si pepene rosu este ideal pentru a te racori fiind bogat in antioxidanti si diuretic. Pepenele rosu te va ajuta sa favorizezi conexiunea nervoasa dintre celule iar alaturi de lamaie este cel care te va hidrata si iti va ameliora circulatia, favorizand in acelasi timp  eliminarea toxinelor.

Sucul de ridichi si telina. Ridichile sunt cele mai bune atunci cand vine vorba despre a lupta contra infectiilor cailor urinare. In plus sunt foarte slabe in calorii si pot purifica sangele. Ridichile si telina dau cea mai buna combinatie pentru a-ti imbunatati starea de sanatate renala datorita multiplelor vitamine si minerale pe care le contin. Un suc ideal si pentru a intari sistemul imunitar.

About the author
articolesite

Leave a Comment