Cum poti combate oboseala in mod natural?

Te-ai saturat sa apelezi la cafea, la bauturile energizante sau la zahar pentru a te simti mai energic si pentru a combate oboseala? Ce ar fi sa apelezi la cele mai naturale trucuri sau remedii pentru a o combate?

Foloseste-te de o lamaie. Este un lucru bine cunoscut faptul ca lamaia este cea care poate revitaliza si stimula creierul. Din acest motiv poti manca o bomboana cu lamaie, poti bea un ceai cu lamaie sau manca direct fructul ca atare. Creierul nu va mai fi in acest fel adormit. Mirosul specific al acestei citrice este cel care va activa creierul pentru a putea lupta cu oboseala.

Racoreste-te. In loc sa savurezi o cafea fierbinte, mai bine apeleaza la un pahar cu apa cu gheata. Apa rece este cea care te va ajuta sa te trezesti si care te va hidrata, dand corpului mai multa energie. Frigul poate declansa adrenalina, hormonul stimulant care te va ajuta sa fii mai atent la ceea ce faci.

Mananca o bomboana cu menta. La fel ca si lamaia, menta poseda un hormon care te poate revitaliza si care te ajuta sa combati oboseala in acelasi timp. Cateva bomboane cu menta pot sa fie deci foarte utile in caz de urgenta.

Acelasi lucru si in cazul gumei de mestecat cu menta. Daca vei adauga putina menta in apa cu gheata sau te vei spala pe maini cu sapun de menta vei obtine acelasi efect.

Razi mai mult. Rasul are cel mai benefic efect terapeutic. Este cel care te ajuta sa eliberezi endorfine, hormonii care influenetaza starea de bine in general si starea de energie.

Trezeste-te devreme. In acest fel vei avea mai mult timp sa faci miscare, sa iesi la plimbare, la aer curat, la lumina pentru a combate foarte eficient oboseala. In plus, daca vei alerga vei stimula foarte bine circulatia sangelui.

Asculta o muzica antrenanta. Aculta melodia preferata pentru a te energiza. Daca vei mai canta si tu nivelul de energie va creste si mai mult. Dansul la fel, este cel care te ajuta sa iti regaesti vitalitatea foarte usor.

About the author
articolesite

Leave a Comment