Cum puteti scapa de pasari?

In timp ce unele pasari sunt frumoase, altele sunt chiar daunatoare si distrugatoare pentru noi si pentru casa in care locuim. Pentru a rezolva o problema majora a pasarilor, va trebui sa incepeti prin utilizarea unor noi tactici care pot implica zgomote puternice, obiecte stralucitoare si device-uri/aparate care sa va ajute sa scapati de ele.

Fiti atenti ca pasarile sa nu se aseze pe/in cladiri prin etansarea orificiilor, plasand fasiile de varf pe orificii expuse. Daca pasarile refuza cu incapatanare sa plece, intensificati eforturile prin capturarea si mutarea lor sau prin apelarea la un expert care sa le dea drumul in salbaticie sau prin apelarea la un aparat de alungat pasari.

Pentru a putea atrage pasarile in apropierea aparatului, va veti putea folosi de obiecte stralucitoare. Taiati benzi de folie de aluminiu si atarnati-le de copaci sau arbusti. Perforati gaurile si asteptati prezenta pasarilor. Agatati CD-uri stralucitoare sau o banda reflectorizanta pentru a putea momii  pasarile. Asigurati-va ca veti lasa mult spatiu intre aceste obiecte pentru a putea sa se roteasca si sa se miste. Exista, de asemenea, un produs numit “gel de foc optic” care imita aspectul flacarilor in miscare. Acest lucru poate fi aplicat la marginea cladirilor pentru a impiedica aterizarea pasarilor pe o cladire.

Folosindu-va apoi de un aparat anti pasari veti putea scapa de ele pe vecie. Cel mai indicat este sa cercetati fiecare produs in parte pentru a va putea face o idee despre calitatile de care dispune.

Impiedicati pasarile impotriva daunatorilor in mod discret si permanent folosind aceste valuri de sunete ultrasonice silentioase! (este important de remarcat faptul ca aceste zgomote nu sunt daunatoare urechii umane). Tehnologia de respingere cu ultrasunete a pasarilor este extrem de iritanta si dezorientata pentru ele, fiind o solutie ecologica si usoara.

Dispozitivele cu ultrasunete pentru pasari sunt perfecte pentru zonele in care se prefera tacerea. Zonele inchise si semi-inchise sunt ideale. Ecranul ultrasonic este cel mai eficient in cazul in care undele sonore pot sari, datorita proiectiei rapide a acestora.

Unde puteti folosi aparatul?

  • In interiorul depozitelor
  • Incarcarea docurilor
  • Structuri de parcare
  • pasarele
  • Umbrele
  • scoli
  • spitale
  • Intrari
  • balcoane
About the author
articolesite