De ce ar trebui sa bei apa calda cu lamaie dimineata?

Stiai ca lamaia este un atu major pentru sanatate? Ce ar fi sa incepi sa profiti numaidecat de toate beneficiile sale?

Lamaia contine oligo-elemente, vitamine, poate intari sistemul imunitar, poate stimula sau purifica ficatul… mai ales daca este consumata sub forma de suc amestecata cu apa calduta. Inca nu te-am convins?

De ce lamaia? Pentru ca este o varietate de citrica foarte bogata in vitaminele B si C, in potasiu, proteine, antioxidanti, calciu, magneziu, pectina si biflavonoizi. In plus are o actiune anti-virala puternica si poate intari sistemul imunitar.

Daca vei bea apa calda amestecata cu suc de lamaie dimineata pe stomacul gol, vei reusi si sa slabesti. In plus, iti vei purifica organismul si iti vei echilibra PH-ul. Digestia va fi si ea stimulata in acelasi timp.

Dar de ce apa calda? Apa cu care amesteci sucul de lamaie ar trebui sa fie calduta, nu fierbinte, deoarece corpul poate asimila mult mai usor apa calduta decat cea rece.

Apa cu lamaie te ajuta sa slabesti. Pectina continuta in apa cu lamaie poate atenua senzatia de foame si regla nivelul de zahar din sange. Astfel vei reusi sa slabesti usor si eficient si pofta de a rontai mereu ceva va trece.

Lamaia poate detoxifica ficatul, poate facilita digestia si reduce refluxul acid. Stimuland productia bilei, lamaia poate detoxifica ficatul. Contribuie si la descompunerea grasimilor si la evacuarea lor, un lucru de mare ajutor pentru facilitarea digestiei. In plus, este de mare ajutor atunci cand vine vorba despre greturile din sarcina.

Lamaia este antiseptica si poate stimula sistemul imunitar. Datorita nivelului sau ridicat de vitamina C, lamaia are o actiune formidabila atunci cand vine vorba despre sistemul imunitar.

Lamaia are o actiune anti-inflamatorie, anti-durere si poate intretine frumusetea unghiilor. Acest lucru se datoreaza mai ales faptului ca poate neutraliza aciditatea din tesuturi.

Iar daca ai exagerat cu alcoolul la o petrecere, lamaia iti vine in ajutor si in acest caz.

Dar asta nu este totul. Lamaia este de mare ajutor si pentru a hidrata corpul, pentru a reduce presiunea arteriala sau a reduce durerile musculare sau articulare.

About the author
articolesite

Leave a Comment