De ce ar trebui sa bei suc de rosii dimineata?

Cu siguranta ca ai auzit pana acum pe toata lumea laudand virturtle sucului de lamaie baut pe stomacul gol. Sau ale uleiului de masline si ale lamaii consumate tot dimineata. Dar stiai ca sucul de rosii este la fel de bun atunci cand vine vorba despre trezirea organismului?

Sucul de rosii este o alternativa suplimentara la acestea care te va ajuta sa iti faci plinul de vitamine si de minerale, un cocktail ideal pentru a-ti fortifia organismul si pentru a incepe ziua asa cum trebuie.

Sucul de rosii are virtuti antioxidante si depurative. Deci este ideal in cadrul unei diete. Una din prinicipalele sale virtuti- poate sa dreneze lichidele, sa elimine toxinele care te umfla si care te fac sa te simti mai greoi si mai obosit.

Rosia are o valoare foarte slaba atunci cand vine vorba despre calorii, este un excelent diuretic capabil sa activeze metabolismul pentru a te ajuta sa arzi mai multe grasimi.

Sucul de rosii nu trebuie sa fie consumat neaparat singur la micul dejun. Il poti consuma alaturi de fibre, de proteine si de fructe.

Sucul de rosii este excelent contra constipatiei. Rosia este bogata in fibre si actioneaza la fel ca un laxativ bland care, consumat zilnic te va ajuta sa tratezi aceasta problema.

Sucul de rosii poate sa trateze problemele cardiovasculare. Rosia este cel mai de pret aliat atunci cand vine vorba despre sanatatea cardiaca. Enzimele si mineralele sale pot sa reduca nivelul de colestetol rau favorizand in acelasi timp circulatia sanguina si impiedicand formarea de tromboza.

Sucul de rosii este excelent si pentru cei care sufera de diabet. Te va ajuta sa tii sub frau nivelul de glicemie din sange.

Sucul de rosii iti poate intari sistemul imunitar. Astfel te vei proteja de tot felul de infectii. Rosia este foarte bogata in vitaminele C, A B, D si K dar si in antioxidanti, potasiu, calciu si fosfor, fier, sodiu si arginina. Un cocktail natural cu alte cuvinte care iti va intari sistemul imunitar datorita acizilor organici precum acidul citric, oxalic sau malic.

De ce nu ai profita de toate virtutile sale?

About the author
articolesite

Leave a Comment