Generatoare de abur – sunt acestea utile intr-o locuinta?

Generatoarele de aburi sunt prezente in aproape toate industriile si domeniile in care curatarea si igienizarea au o importanta majora – HoReCa, de exemplu. Pe scurt, aceste generatoare sunt considerate echipamente profesionale de curatare, capabile de a indeparta orice miros si depunere de murdarie de la nivelul unei suprafete.

Totusi, nu ai putea beneficia de pe urma unui asemenea echipament si intr-o locuinta, la nivel de gospodarie? Raspunsul este, evident, da. Poti achizitiona oricand generatoar abur pregatit pentru uz casnic – anume modele sunt insotite de o varietate de accesorii de curatare care vor face procesul de curatare/igienizare extrem de placut!

Ce poti curata cu ajutorul generatoarelor cu abur?

Generatoarele cu abur sunt preferate de atat de multe industrii si domenii datorita faptului ca pot fi utilizate pentru a curata si igieniza foarte multe tipuri de suprafete. Astfel, poti apela la generatoare abur atunci cand trebuie sa cureti parchet (fie acesta laminat sau din lemnt natural), tapiterie, suprafete din piele, precum si suprafete metalice, din tigla sau din piatra.

Zgarieturile si alte daune similare nu sunt o posibilitate, generatorul de abur si accesoriile aferente fiind indeajuns de delicate. Pana la urma, nu se foloseste forta de frecare pentru a indeparta murdaria.

In schimb, aburul la temperaturi inalte are rolul de a actiona in profunzime, dizolvand depunerile de murdarie, acestea putand fi mai apoi sterse foarte usor (cu o laveta, de exemplu) sau chiar aspirate.

Poti curata doar suprafetele cu generatoare abur?

Suprafetele expuse traficului intens reprezinta doar inceputul. In teorie, poti curata orice obiect din interiorul unei locuinte, atat timp cat acesta nu este afectat in mod negativ de aburul la temperaturi inalte. Astfel, poti curata si igieniza diverse piese de mobilier, precum si geamurile, dar in acelasi timp poti indeparta cu succes siliconul, rugina, lipiciul, ciupercile si mucegaiul.

Generatoarele de abur reprezinta o solutie completa de curatare si igienizare. Desigur, cel mai mare avantaj consta in faptul ca nu este necesara utilizarea solutiilor si compusilor chimici. Singurul agent de curatare utilizat (si de care ai nevoie) este insusi aburul.

Acesta este motivul principal pentru care aceste generatoare abur devin din ce in ce mai populare, in special in contexte rezidentiale. Totodata, pot fi utilizate cu usurinta si sunt compatibile cu o varietate de accesorii care eficientizeaza procesul de curatenie – practic, reinventeaza modul in care iti mentii locuinta curata si igienizata.

Importanta setului de accesorii

Generatorul cu abur pe care il alegi trebuie sa fie insotit de un set de accesorii special conceput pentru acesta. Setul respectiv include mai multe elemente care iti garanteaza faptul ca nicio suprafata (sau colt) din locuinta ta nu ramane in urma.

In general, accesoriile sunt similare cu cele ale unui aspirator profesional – perii de diferite dimensiuni si latimi, totodata ajustabile si din materiale destul de delicate pentru a nu provoca zgarieturi la nivelul suprafetelor.

Oferta magazinului online GeneratoareDeVapori.ro este fix ceea ce cautai – generatoare abur la preturi competitive, dar mai ales de calitate superioara, marca Bieffe. Descopera chiar acum oferta sau contacteaza un reprezentant care te poate ajuta sa alegi generatorul de abur potrivit pentru tine si pentru locuinta sau afacerea ta!

About the author
articolesite

Leave a Comment