In ce consta un lifting mamar?

Operatia de lifting mamar dureaza cateva ore si in functie de pacient poate fi combinata cu operatia de implanturi mamare. Operatia consta in modificarea areolei si repozitionarea sa. Pentru a creste volumul sanilor se recomanda apelarea la operatia de implanturi mamare. 

Mastopexia este o solutie foarte apreciata pentru a inlatura asimetriile si pentru a corecta forma sanilor. Este recomandat ca inainte de operatie sa stati de vorba cu medicul specialist si sa ii prezentati propriile asteptari. Acesta va va explica care vor fi urmatorii pasi si cum va decurge operatia si totodata va va informa cu privire la pozitia cicatricilor. 

Medicul chirurg va realiza un profil cat mai detaliat al pacientei pentru a evita aparitia surprizelor neplacuta si pentru a se asigura ca parerile acesteia vor fi luate in considerare. Inainte de operatie se vor realiza mai multe analize, o radiografie pulmonara, o ecografie mamara si o electrocardiograma.

Mastopexia este o operatie care dureaza pana la 3 ore si se realizeaza cu ajutorul unei anestezii generale. Pacienta va prezenta doua cicatrici: una circulara si una verticala la nivelul sanilor. Factorii care se iau in considerare cand vine vorba de pozitionarea cicatricilor sunt: nivelul de lasare al sanilor si complexitatea operatiei. Pacienta va fi internata timp de doua zile, iar dupa operatiei i se va aplica un pansament final care ii va fixa sanii. Acest pansament urmeaza sa fie inlaturat in urmatoarele zile si urmatorii pasi se vor stabili in functie de evolutia cicatricilor si recomandarea medicului.

Liftingul sanilor, cunoscuta si sub numele de mastopexie, este o procedura chirurgicala prin care care se indeparteaza excesul de piele si de tesut pentru a intari si modela sanii. Aceasta decizie poate avea la baza diverse motive, cum ar fi modificarea formei acestora dupa sarcina sau dupa pierderea in greutate, sau ca urmare a faptului ca sanii si-au pierdut din elasticitate.

Ca la orice procedura chirurgicala, exista riscuri si consecinte asociate cu operatia de ridicare a sanilor. Acestea includ: dureri intese, umflaturi, sangerari, infectii si cicatrici. Este important sa aflati in prealabil despre posibilele riscuri si consecinte si sa urmati instructiunile chirurgului pentru a minimiza riscul aparitiei unor complicatii.

Dupa operatia de ridicare sani este important sa acordati timp adecvat pentru recuperare si sa urmati instructiunile chirurgului. Aceasta includ: purtarea unui sutien special timp de cateva saptamani dupa procedura pentru a stabiliza si sustine sanii.

In general, un lifting de sani poate insemna o schimbare pozitiva a increderii in sine si a imaginii corporale a unei femei. Cu toate acestea, este important sa va informati in prealabil si sa alegeti un chirurg experimentat si calificat pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil.

Este recomandabil sa solicitati sfatul unui chirurg calificat si sa aflati despre costurile si riscurile interventiei chirurgicale Inainte de a decide sa faceti un lifting de sani.

Ridicarea sanilor poate fi combinata si cu o marire sau o reducere a sanilor pentru a obtine rezultatul dorit. Operatia se efectueaza de obicei sub anestezie generala si necesita o perioada de recuperare de cateva saptamani. Pot ramane si cicatrici, dar acestea ar trebui sa dispara in timp.

Daca doriti sa aflati mai multe despre lifting facial nechirurgical va puteti programa la un consult medical la Clinica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu are peste doua decenii experienta si coordoneaza echipa de medici specialisti. Apeland la serviciile clinicii veti obtine rezultatele dorite, fara a va pune sanatatea in pericol. Programandu-va la un consult puteti afla toate informatiile care va intereseaza, inclusiv lifting pret.

About the author
articolesite

Leave a Comment