Remedii naturale pentru a ameliora circulatia sanguina

O buna circulatie sanguina este un lucru vital pentru o cea mai buna stare de sanatate. Este cea responsabila cu administrarea oxigenului si a tuturor nutrientilor esentiali de care au nevoie organele, celulele si celelalte parti ale corpului.

Circulatia sanguina mai este supranumita si « fluxul vietii » datorita rolului sau capital din corp. Nu este deci greu sa iti imaginezi problemle grave cu care pot veni alterarea acesteia. Problemele cu circulatia sanguina apar cel mai adesea din cauza consumului excesiv de alimente nesanatoase, din cauza excesului de colesterol dar si din cauza efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Cele mai grave probleme ce pot aparea sunt cele legate de dezvoltarea unor boli cardiovasculare, a diabetului si a unor probleme renale sau hepatice.

Cele mai bune si mai sanatoase obiceiuri  dar si unele remedii naturale sunt cele care te ajuta sa ameliorezi circulatia sanguina si sa ii stimulezi buna functionare. Descopera care sunt care sunt cele mai eficiente remedii naturale la care trebuie sa apelezi si tu.

Infuzia cu ghimbir. Radacina de ghimbir are proprietati anti-inflamatorii si anti-coagulante si te ajuta sa combati problemele cardiovasculare. Cea mai buna forma de a consuma ghimbir este infuzia naturala.

Infuzia cu rozmarin. Rozmarinul este excelent pentru a elimina toxinele si pentru a evita formarea cheagurilor in sistemul circulatoriu.

Infuzia cu ardeiul iute de Cayenne. Datorita nivelului sau ridicat de antioxidanti si a capacitatii sale de a elimina excesul de lipide, ardeiul iute de Cayenne este cea mai buna idee pentru a curata si pentru a stimula fluxul sanguin.

Sucul de portocala si usturoi. Usturoiul este cel mai bun aliment pentru circulatia sanguina si pentru a proteja sanatatea cardiovasculara. Este bogat in antioxidanti, vitamine si minerale si te ajuta sa purifici sangele de toxine. In plus, sucul de portocala va veni cu vitamina C si fibre, doi nutrienti esentiali pentru a intari arterele si pentru a le pastra in cea mai buna stare de sanatate.

Sucul de pepene galben si struguri albi. Consumand in mod regulat acest suc natural iti vei imbunatati circulatia sanguina deoarece acesta contine antioxidanti puternici care impiedica formarea de placi pe peretii arteriali.

About the author
articolesite

Leave a Comment