Stii care sunt beneficiile sucului din iarba de grau?

Vrei sa fii in forma maxima in aceasta primavara sau vara? Daca soarele are deja cel mai benefic efect asupra moralului nostru, a venit vremea sa ne gandim si la interior, care merita doar lucruri bune.

Stii insa care sunt beneficiile sucului din iarba de grau de care ar trebui sa profiti numaidecat? Un superaliment plin de beneficii care nu ar mai trebui sa ramana o necunoscuta pentru tine.

Plin de vitamine, de minerale si de aminoacizi, sucul din iarba de grau este foarte apreciat de catre cei care vor sa faca o cura revitalizanta. Dar atentie insa. Sucul de iarba verde nu este un suc preparat cu ajutorul unor legume verzi. Este un lichid cu un gust foarte intens, un suc foarte concentrat, preparat cu ajutorul graului sau orzului. Iarba de grau sau cea de orz are valori nutritive minunate. Dar iata mai mult cuvinte despre acest elixir miraculos.

Care sunt beneficiile sucului din iarba de grau? Este foarte simplu. Se pare ca sucul din iarba de grau este unul din cele mai puternice ingrediente dar si cele mai complete ce se poate regasi in natura. Astfel ca, intr-un singur pahar de suc din iarba de grau te poti bucura de o multime de substante nutritive exceptionale. Adica vitaminele A, B, C, E, dar si 18 aminoacizi, din care 8 aminoacizi esentiali. In plus, mai contine si proteine sau enzime digestive.

Si datorita numerosilor sai aminoacizi, sucul din iarba de grau are cele mai benefice virtuti anti-inflamatorii si poate regla in acelasi tip tensiunile nervoase.

Dar aceasta bauturia foarte healthy este foarte apreciata si datorita nivelului sau ridicat de clorofila. Si datorita multiplelor sala enzimel sucul din iarba de grau poate intari sistemul imunitar si poate curata sangele. Dar asta nu este totul. Persoanele care au grija de silueta lor, gasesc in sucul de iarba de grau un aliat de nadejde. Acesta poate neutraliza apetitul si poate stimula circulatia sanguina.

Poti consuma acest suc minunat dimineata in stare pura sau sa il amesteci cu un suc de fructe sau cu un iaurt.

About the author
articolesite

Leave a Comment