Stii de ce ar trebui sa consumi migdalele inmuiate in apa?

Stiai ca daca vei inmuia migdalele in apa vei putea beneficia mai bine de toti nutrientii lor precum vitamina E? Sau ca migdalele inmuiate consumate zilnic reprezinta o traditie in India?

Un lucru care s-ar putea sa ti se para straniu sau deloc obisnuit, dar care vine in realitate cu o multime de benficii notabile si care te poate ajuta astfel sa tratezi o multime de probleme frecvente precum cele legate de digestie sau de tensiune.

In plus, daca te vei obisnui sa consumi 5 migdale inmuiate in apa la micul dejun, vei obtine un excelent supliment nutritiv care te va ajuta sa slabesti.

Migdalele inmuiate in apa vin cu un plus de nutrienti. Migdalele fac parte din categoria fructelor uscate care au grija de sanatatea ta. Iar popularitatea lor si beneficiile lor sunt atat de cunoscute incat numeroase persoane consuma zilnic mai ales bauturi pe baza de migdale.

Dar exista o informatie curioasa pe care ar trebui sa o afli si de care ar trebui sa incerci sa profiti numaidecat- migdalele inmuiate in apa vin cu un plus de nutrienti daca le inmoi cu o seara inainte in apa.

In acest fel, vei putea inlatura coaja maro care le protejeaza dar care si inhiba in acelasi timp enzimele naturale ale migdalei.

In plus, acestea devin si mai moi si astfel mult mai usor de mestecat si de digerat.

Si consumand doar cinci migdale inmuiate in apa pe zi, vei reusi sa iti imbunatatesti memoria, vei obtine vitamina E, zinc, magneziu, calciu, dar si acizi grasi esentiali omega 3.

Migdalele inmuiate in apa pot ameliora digestia. Migdalele inmuiate pot favoriza eliberarea de enzime digestive care te vor ajuta astfel sa absorbi mai bine unii nutrienti sau anumite elemente benefice. Enzima lipaza va fi si ea eliberata, adica enzima care te va ajuta sa digeri mai usor grasimile.

Migdalele inmuiate in apa te ajuta sa favorizezi slabirea. Migdalele te ajuta foarte mult atunci cand vine vorba despre slabire. Sunt cele care fvorizeaza senzatia de satietate, care te ajuta sa te tii departe de constipatie, care te ajuta sa digeri grasimile si care pot combate sindromul metabolic.

About the author
articolesite

Leave a Comment