5 sucuri smoothie care te ajuta sa tratezi bufeurile nocturne de caldura

Bufeurile nocturne de caldura sunt simptome curente care apar mai ales in perioada menopauzei. Sunt caracterizate printr-o senzatie inconfortabila de caldura corporala, de transpiratie si de roseata a pielii.

Aparitia bufeurilor de caldura se afla in stransa legatura cu schimbarile hormonale de care pot suferi femeile dar pot sa fie si in stransa legatura cu factori climatici sau cu anunite boli.

Daca nu poate fi vorba despre o problema grava de sanatate, persoanele care sufera din cauza lor incearca sa le trateze, deoarece pot sa intreupa somnul si pe termen lung, duc la anxietate si la obseala.

In acest articol vei afla care sunt cele cinci sucuri smoothie delicioase care te pot ajuta sa tratezi aceste probleme neplacute. Informatii oferite cu ajutorul celor de Stiri de Cluj

Un suc smoothie cu lapte de soia si cu coacaze negre. Iata o varianta de suc care contine un nivel foarte ridicat de substante antioxidante care pot fi de mare ajutor pentru a trata bufeurile nocturne.

Laptele de soia contine fitoestrogeni care te pot ajuta sa contracarezi dezechilibrele hormonale care conduc la aceasta problema.

Sucul smoothie cu spanac si morcovi. Aceasta varianta de suc smoothie cu morcovi este foarte bogata in bio-flavonoizi, in fibre si minerale esentiale care te ajuta sa faci fata asa cum trebuie transpiratiei si senzatiei de caldura. In plus, acesti nutrienti sunt de mare ajutor pentru reglarea activitatii hormonale si pentru intarirea sistemului imunitar in acelasi timp.

Un suc smoothie cu capsuni si cu lapte de migdale. Foarte bogat in acizi esntiali si antioxidanti, acest suc smoothie este o optiune excelenta atunci cand vine vorba despre bufeurile de caldura si alte simptome legate de dezechilbrele hormonale.

Te auta si sa mentii un nivel optim de energie si sa reduci anxietatea si insomniile.

Un suc smoohtie cu ananas, ovaz si banana. Iata un suc smoothie delicios care contine fibre, antioxidanti si enzime digestive, care sunt cele mai bune pentru sanatatea digestiva, dar si pentru a restabili activitatea hormonala.

Un suc smoothie cu papaya, portocala si capsuna. Un amestec delicios si plin de prospetime care va frana bufeurile nocturne si transpiratia.

Enzimele sale naturale si bio-flavonoizii sunt de mare ajutor pentru problemele limfatice si pentru cele hormonale.

About the author
articolesite

Leave a Comment