Asteapta toamna cu cele mai bune televizoare!

Incet dar sigur, toamna isi croieste drum iar zilele se scurteaza si noptile se maresc. Atmosfera placuta de vara, cand puteam sta chiar si dupa miezul noptii la terasa, dispare si toti ne indreptam spre casele noastre.

Cel mai bun mod de a petrece serile reci, alaturi de cei dragi, este in fata televizorului, vizionand filmul sau emisiunea preferata.

Iar cele mai bune televizoare le putem gasi pe site-ul magazinului online Dwyn, ce pune la dispozitia clientilor o gama vasta de televizoare smart, de inalta calitate.

Personal, eu nu am asteptat ca toamna sa isi intre bine in rol si am comandat doua televizoare nemaipomenite.

Pe site-ul Dwyn am gasit o oferta foarte buna pentru televizorul LED 24 Smarttech LE-2419D HD Ready si pentru televizorul Orion PIF24-DLED LED.

Ambele produse sunt foarte bune calitativ si au calitati ce fac ca aceste telvizoare sa fie foarte performante.

Televizorul LED 24 Smarttech LE-2419D HD Ready are o diagonala de 60 de cm, un timp de raspuns de 6.1 ms si suporta o rezolutie de pana la 1366×768 pixeli. Acesta are incorporat HD ready si Progressive Scan pentru a facilita utilizarea lui. De asemenea, acest model vine incorporat cu Wall-mount Bracket, in cazul in care utilizatorul doreste sa il agate pe perete pentru a obtine si mai mult spatiu.

Cel de-al doilea televizor Orion PIF24-DLED LED, detine un browser HDMI, cu suport pentru intrare scart, intrare PC, port USB si Dvix. Are o diagola de 60 de cm si o rezolutie placuta de 1920 x 1080 pixeli. Este ideal pentru orice incapare, dar eu am preferat sa il montez in bucatarie, deoarece este perfect pentru diminetile in care doresc sa ascult stirile inainte sa plec la serviciu.

Preturile sunt foarte convenabile pe Dwyn, iar calitatea nu are concurenta.

Recomand, cu cea mai mare incredere, achizitionarea produselor de pe site-ul Dwyn shop, deoarece este o investitie de lunga durata!

About the author
articolesite