Clinica stomatologica de poveste

Daca esti in cautarea unui dentist copii  sau a unui dentist bun pentru adulti, clinica stomatologica Kopfzeit, pe care o poti gasi cu usurinta si pe http://www.stomatolog-adulti.ro/  , te invita intr-o adevarata poveste, in care totul se incheie cu un zambet lrg pe buze. Cu un nume nemtesc care reprezinta doua cuvinte foarte importante: cap si timp, clinica Kopfzeit este o clinica dentara care face parte din categoria premium a clinicilor din Bucuresti.

Dezvoltarea conceptului a inceput in anul 2012 si a luat o amploare destul de mare in cei 3 ani de viata. Este un concept placut, care te va face sa te simti ca esti intre prieteni, nu pe un scaun de stomatolog.

Materializarea intregului concept s-a realizat pe strada Gradinarilor nr 6B, unde Kopfzeit detine o cladire de 3 etaje, in totalitate destinata serviciilor stomatologice. Spre deosebire de alte cladiri din Bucuresti, aceasta este moderna, dispunand de lifturi incapatoare si solutii eco, deosebite. Pacientii se poti bucura de locuri de parcare , de liniste si de intimitate, dat fiind faptul ca strada pe care se afla clinica este una linistita.

De asemenea, tot in comparatie cu alte cladiri din Bucuresti, cladirea Kopfzeit a folosit materiale eco pentru constructie, a interzis fumatul in cladire si s-a asigurat de faptul ca mediul este 100% sanatos, dotand fiecare perete cu vopseluri cu ioni de argint, pereti antiradiatii si materiale deosebite. Fiecare element este foarte atractiv atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Printre elementele cu care aceasta clinica iese in evidenta se mai numara si cele 3 sali de asteptare, care se gasesc la fiecare etaj, impartirea cladirii in functie de varsta , in asa fel incat fiecare pacient sa fie in largul lui si locurile speciale de joaca pentru cei mici.

La etajul 1 exista cabinetul destinat copiilor de pana in 7 ani, la etajul 2 exista cabinetul destinat celor de pana in 12 ani in timp ce la parter se afla cabinetl pentru adulti. Copiii se pot bucura de filme si desene animate pe tot parcursul asteptarii.

Clinica Kopfzeit este una dintre putinele clinici din Romania care folosesc tehnicile de sedare si inhalosedare pentru evitarea neplacerilor cauzate de dureri. Copiii vor fi incantati de acest aspect , insa si adultii se vor simti mai in siguranta. In America, peste 90% dintre pacienti sunt sedati in felul acesta.

Cu toate aceste dotari, putem spune despre clinica Kopfzeit ca este o adevarata clinica de poveste.

About the author
articolesite

Leave a Comment