Sanatate- stii care sunt beneficiile apei de pepene rosu?

Se pare ca apa de pepene rosu este cea mai in voga apa a acestei veri. Si ca va detrona cea mai sanatoasa apa healthy, apa de cocos. Foarte bogata in oligo-elemente si plina de vitamine, apa de cocos este cea care te va ajuta sa iti faci plinul de energie pentru intreaga vara.

Colorata, dulce si plina de prospetime, apa de pepene rosu are parte de cele mai frumoase poze pe retelele sociale, pe Instagram in special.

Watermelon water este cea mai healthy tendinta a acesti veri, o tendinta dupa care sunt innebunite o multime de vedete precum Beyonce. Foarte bogata in oligo-elemente si slaba in materii grase, ideala pentru a sublima bronzul… care sunt beneficiile acestei ape minunate?

Cel mai bun aliat al pielii tale. Nivelul sau minunat de beta-caroten – provitamina A, dar si cel de antioxidanti este cel care poate preveni imbatranirea pielii si care poate stimula in acelasi timp nivelul de melanina. La fel ca si morcovii sau caisele, apa de pepene rosu este cea care contine carotenoizi care vor preveni imbatranirea pielii si care vor pregati pielea pentru bronz. In plus, te vor ajuta sa te bucuri de un bronz minunat pentru mai mult timp.

Un super aliat pentu a alunga senzatia de foame. Vitaminele A, B, C, K… pepenele rosu este un fruct plin de vitamine, chiar supervitaminizant. Este foarte bogat in fibre, in calciu, fosfor si magneziu, iar efectul sau de alungare a foamei este unul imediat. In plus, este cea mai buna idee pentru a regla apetitul. Savureaza deci toata vara o bautura pe baza de apa, in jur de 92% si nu te vei mai teme de dezhidratare sau de caldura.

Apa de pepene rosu te ajuta sa lupti contra bolilor cardiovasculare. La fel ca si ciocolata neagra, afinele sau capsunile, pepenele rosu este un aliat de pret care te va ajuta sa lupti contra maladiilor cardiovasculare. Il poti consuma nu numai sub forma de apa, ci si de suc, in salate sau alte preparate pentru a profita din plin de o multime de fibre, de vitamine si de alte elemente vitale pentru sanatate.

About the author
articolesite

Leave a Comment