Sucul de Aloe Vera, noul atu de pret pentru sanatatea ta

Care este noul suc sau noua bautura dupa care sunt innebunite toate persoanele care adora sa aiba un stil de viata cat mai sanatos? Sucul de Aloe Vera. Plin de vitamine si de minerale, un suc detox natural, acesta a devenit in ultima vreme un ingredient must have din toate sucurile smoothie.

La fel ca si uleiul de cocos sau uleiul de jojoba, planta aloe vera este un veritabil aliat atunci cand vine vorba despre frumusete. Folosit sub forma de gel de exemplu, este un excelent tonic, demachiant si poate trata acneea.

Dar chiar daca planta face miracole si furori la exterior, aceasta se poate folosi si la interior.

Din ce in ce mai multe persoane incep sa consume suc de aloe vera, mai ales cele care s-au plictisit de otetul din cidru de mere sau de alte bauturi benefice pentru organism.

Dar oare ce ce atata valva in jurul acestui suc? Pentru ca atunci cand il bei, iti vei face plinul de vitamine – A, B1, B2, B3, B12 sau C si E, de minerale – fier, potasiu, sodiu, crom sau zinc, dar si de aminoacizi, de acizi grasi esentiali si de anti-oxidanti. Dar asta nu este totul. Sucul de aloe vera te ajuta sa ai o mai buna eliminare renala deci este un excelent detoxifiant natural. Contribuie si la o mai buna digestie si se poate folosi si in caz de constipatie pasagera. Unii chiar sustin faptul ca este o aspirina naturala, care se poate folosi si pentru a trata colesterolul sau diabetul.

Sucul de aloe vera se poate consuma in fiecare dimineata, in jur de 300 de ml sau sub forma de cura sezoniera. Dar daca gustul sau nu este pe placul tau, il poti integra in sucurile tale smoothie sau il poti amesteca cu putina miere si suc de lamaie.

Dar virtutile anti-bacteriene ale plantei aloe vera sunt de mare ajutor si pentru a trata problemele legate de respiratia neplacuta, de gingii sensibile si altele. Poti sa faci astfel gargara cu suc de aloe vera sau poti sa alegi sa folosesti o pasta de dinti pe baza de aloe vera.

About the author
articolesite

Leave a Comment