Top beneficii ale sucului de Guava

Guava este unul din cele mai complete fructe, cu o bogatie minunata in vitaminele A si B, in fier, calciu, acid folic, niacina, dar si fosfor sau potasiu. Deci sucul de Guava are o multime de beneficii suprinzatoare pentru organism de care ar trebui sa profiti numaidecat.

Poate trata problemele sistemului digestiv. Sucul de Gauava se poate folosi in doua cazuri extreme- diaree sau constipatie. Are un important nivel de fibre, deci va activa si va stabiliza functionarea sistemului digestiv.

Este ideal atunci cand vrei sa slabesti. Consumul regulat de suc de Gauava este cea mai buna idee si atunci cand vrei sa slabesti foarte eficient si foarte rapid. Sucul de Guava contine fibre dietetice si te va ajuta sa elimini grasimile si toxinele. In plus, vine cu mai multa energie pentru celule.

Poate controla diabetul. Sucul de Guava este excelent atunci cand vrei sa mentii sub control nivelul de zahar in sange. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest suc poate stimula productia de insulina.

Poate preveni anemia. Datorita aportului sau important de fier, sucul de Guava este un aliat de pret si pentru a lupta contra anemiei. Deci daca te simti foarte slabit si daca ai fost diagnisticat cu anemie, poti consuma acest suc minunat.

Te ajuta sa lupti contra cancerului. Fructul Guava contine un nivel foarte important de licopen. Adica un puternic antioxidant care te va ajuta sa combati radicalii liberi din organism si care poate diminua probabilitatea de a suferi din cauza activarii celulelor canceroase.

Poate combate bolile respiratorii. Sucul de Guava te ajuta sa combati epidemiile care se pot dezvolta in general in perioada rece. Acest lucru se datoreaza bogatiei sale in vitamina C care poate intari sistemul imunitar in mod natural.

Poate combate durerile bucale. Poate fi dificil de crezut, dar sucul de Guava este cea mai buna idee atunci cand vrei sa tratezi dureirile bucale precum stomatita sau inflamtiile gingiilor.

Te ajuta sa ai o piele mai radioasa. Sucul de guava contine un nivel foarte important de vitamine. Dar si de antioxidanti care pot proteja pielea si care o mentin sanatoasa si tonifiata.

About the author
articolesite

Leave a Comment