4 ceaiuri pentru 4 grupe sanguine

Ceaiul este o bautura extrem de populara in intreaga lume. Este clasat chiar pe locul al doilea imediat dupa cafea in topul preferintelor. Foarte bine, deoarece este o bautura plina de beneficii.  Este o bautura care privilegiaza vitalitatea si concentrarea. In plus, ceaiul este plin de principii active, mai ales de antioxidanti care previn bolile cardiovasculare, imbatranirea celulelor, ajutandu-te sa pastrezi in acelasi timp o stare de sanatate foarte buna si sa scapi in acelasi timp de catve kilograme in plus. Deci ceaiul este un adevarat aliat pentru tine si pentru sanatatea ta.

Astea fiind spuse, trebuie sa stii insa ca ceaiul nu se potriveste tuturor. Trebuie sa te gandesti bine inainte de a alege ceaiul ideal pentru tine, pentru caracterul si temperamentul tau. Chiar daca este sanatos si preventiv, ceaiul are o actiune diferita in functie de persoane. Descopera ce tip de ceai ti se potriveste in functie de grupa sanguina

Grupa A. Persoanele din aceasta grupa sunt afective si minutioase dar sunt supuse si stresului. Ceaiul verde taiwanez este cel mai potrivit pentru ele. Alte ceaiuri care se potrivesc cel mai bine temperamentului lor – ceaiul cu iasomie, ceaiul verde Yin Hao, dar si ceaiul de cimbru sau de galbenele.

Grupa B. Cercetatorii spun despre persoanele cu aceasta grupa de sange ca au probleme destul de dese cu digestia. Au un metabolism care se misca foarte incet din cauza toxinelor care au fost inmagazinate. Un lucru care duce la anumite neplaceri si boli precum diabetul, oboseala cronica, alergii, obezitate sau boli auto-imune. Flora intestinala are si ea probleme. Trebuie deci echilbrata in mod constant pentru a se simti mai bine. Ceaiul recomandat pentru a nu mai fi stresate din cauza acestor probleme este ceaiul verde organic sau ceaiul roiboos rosu pentru a purifica si curata organismul.

Grupa AB. Cea mai complicata si cea mai rara grupa pe plan biologic. O grupa care combina caracteristicile grupelor A si B. Persoanele din aceasta grupa au un sistem imunitar performant. Dar pe plan emotional sunt foarte sensibile si super sensibili. Ceaiurile verzi cu lemn de santal si cu menta dar si ceaiul galben sunt cele mai potrivite pentru ei.

Grupa 0. Persoanele din aceasta grupa sunt foarte determinate si interesate mai ales de cariera. Sunt temerare si nu sufera din cauza stresului. Au un metabolism rapid si trebuie sa evite laptele si glutenul. Cele mai bune ceaiuri pentru ei sunt cele cu ghimbir si ceaiul verde sencha.

Care este ceaiul tau?

About the author
articolesite

Leave a Comment